DE KLUIS WORDT WEER STRENG BEWAAKT

06 February 2021

Er zijn nieuwe teams van topcriminelen op vrije voeten, en zij hebben het gemunt om de enorme buit van loodzware goudstaven die in één van de vier kluizen in DE BANK zijn opgeslagen. In het diepste geheim bereiden zij een overval op de bank voor. Deze bank staat onder strenge toezicht van bewakers Giel, Thomas en Stefan. Lukt het hen om te voorkomen dat de overvallers de juiste kluis weten te vinden en heelhuids met goud en al het terrein verlaten?

Onder de topcriminelen bevinden zich dit seizoen uit onder andere Bram Krikke, Britt Dekker, Wolter Kroes en Buddy Vedder. Maar ook melden zich enkele draaideurcriminelen voor een herkansing: Tygo Gernandt en Milan Knol wilden het graag nog eens proberen.

Gelukkig voor de overvallers, heeft ook dit jaar de bank weer enkele zwakke punten. Zo is er de mogelijkheid het camerasysteem in zijn geheel uit te schakelen. Maar de overvallers kunnen ook de camera’s individueel saboteren door de bekabeling door te snijden. In de bunker ligt een extra portofoon, die is afgesteld op het communicatiekanaal van de bewaking. Handig! En in de wapenkamer van de bank ligt nog een extra wapen die de overvallers zouden kunnen bemachtigen. Alleen moeten ze daarvoor wel ongezien binnen zien te komen. Want als ze tegen bewakers Giel, Thomas of Stefan aanlopen, kan het zomaar zijn dat ze worden uitgeschakeld.

De overvallers winnen wanneer ze 25 of meer goudstaven binnen 2 uur buiten het terrein weten te krijgen, en er minimaal nog 1 overvallers in het spel is.

Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Mede mogelijk gemaakt door De Nationale Postcodeloterij.

DE KLUIS, seizoen 3
- vanaf 23 januari 2021 iedere zaterdag om 17:00 uur op youtube.com/stuktv