De Politieachtervolging

17 April 2021

Is het mogelijk uit handen te blijven van professionele achtervolgers?

Politie jaagt op TeamSTUK

Het Jachtseizoen is al jaren een absolute YouTube-hit, waarin wij de jacht openen op bekende Nederlanders. In de nieuwe serie De Politieachtervolging zijn de rollen omgedraaid! Een team van professionele achtervolgers gaat namelijk - tijdens een bloedstollende klopjacht - proberen ons als gelegenheidscriminelen in de kraag te vatten. Lukt het om te ontsnappen? De Politieachtervolging verschijnt vanaf zaterdag 17 april wekelijks om 17.00 uur ons YouTube-kanaal!

De kijkers dagen ons al vele seizoenen uit om zelf eens een keer op de vlucht te gaan. Die uitdaging grijpen we nu aan. In elke aflevering van De Politieachtervolging plegen we een nieuwe roof, waarbij we een goed gevulde tas met 1.000 euro buitmaken. Binnen enkele minuten hebben we een zeskoppig politieteam in drie snelle wagens achter ons aan. Het achtervolgersteam wordt aangestuurd door voormalig marinier - en voor dit avontuur - politiecommandant Marc Pollen. Vanuit de commandopost beschikt hij over onze livelocaties, want wij dragen een enkelband met gps-tracker.

We moeten 90 minuten lang uit handen zien te blijven van deze professionele achtervolgers. Als dit lukt, dan schiet onze handlanger exact op tijd te hulp met een vluchtauto en is de buit binnen. De buit veiligstellen doen we niet voor zichzelf, maar voor de kijker. Die maakt namelijk na zes afleveringen kans op de totale vangst! De winnaars kunnen deze verzilveren voor een uitje naar keuze: een ultiem tussendoortje! Op stuk.tv/politieachtervolging kunnen alle uitstapjes worden ingezonden door de kijker. Aan het einde van het seizoen wordt de origineelste inzending tot winnaar gekroond.