ROADTRIPPERS IS TERUG!

05 September 2020

Nieuwe tijden! Nieuwe tegenstanders! Nieuwe voertuigen! Nieuwe regels!
Een nieuw avontuur! Maar het oude vertrouwde Roadtrippers is terug!

Vanaf 5 september kun je iedere zaterdag om 17:00 uur genieten van een nieuwe aflevering in de strijd om kilometers. Welk team bevindt zich aan het eind van de reis hemelsbreed het verste van het startpunt, en wint daarmee Roadtrippers 2020?

TeamSTUK, ook dit jaar weer op volle sterkte met Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns, neemt het op tegen rapper Bizzey, presentatrice Iris Enthoven en presentator Rijk Hofman

De teams starten dit jaar vanuit de bakermat van de westerse beschaving: Griekenland. Omdat liften dit jaar niet mogelijk is vanwege de maatregelen rondom COVID-19, leggen de teams de reis af in hun eigen tuktuk. En dit blijkt zowel een luxe als een last: deze 3-wielers rijden niet bepaald hard en ze moeten ook nog eens regelmatig worden voorzien van benzine. Dat komt het noodbudget natuurlijk niet ten goede, dus hebben de teams de mogelijkheid om hun portemonnee aan te vullen door van te voren op de kaart aangemerkte boost points te bezoeken. Ieder boost point kan maar 1 keer worden geincasseerd, dus het is te hopen dat de tegenstanders er nog niet zijn geweest. 

Een paar kleine aanpassingen, maar het ouderwetse Roadtrippers-gevoel blijft in stand. De teams bezoeken prachtige locaties, komen op bizarre plekken en belanden in de gekste situaties.

Welk team er aan het einde van de reis zijn tuktuk hemelsbreed het verst van het startpunt weet te krijgen, zie je de komende 8 weken op StukTV [youtube.com/stuktv]

Maak tijdens Roadtrippers kans op een toffe Mentos Fresh Experience bij onze radiocollega's op Radio 538! Check http://www.538.nl/acties voor meer info, en wie weet win jij het vetste avontuur van je leven!