STEFANS’ STUNT SHOW | 18+

14 February 2021

Stefan houdt van gekkigheid. Stefan houdt van extreme dingen. Stefan houdt ervan om alle grenzen op te zoeken. Stefan houdt van pijn. Stefan houdt van stunts!

Geheel tegen beter weten in, hebben we Stefan zijn gang laten gaan. Hij mocht zijn eigen stuntshow maken. En daar hebben we spijt van. Nouja, een beetje. Want het is hilarisch om Stefan zijn stunts te zien uitvoeren. Maar let op: deze content is niet voor iedereen - wij adviseren 18 jaar en ouder.

Op YouTube worden we vaak beperkt in welke content we kunnen maken. Het advertentiebeleid van YouTube keurt content al vrij snel af, en dan kun je als programmamaker geen inkomsten op die content meer ontvangen. Met de Stefans’ Stunt Show willen we dan ook een statement maken: het advertentiebeleid van YouTube heeft te veel invloed op de content. En dat moet veranderen. Daarom doen we in de Stefans’ Stunt Show zo’n beetje alles wat YouTube en zijn adverteerders niet goedkeuren.

Geen inkomsten voor ons op de Stefans’ Stunt Show dus. Wil je ons nu toch supporten? Check dan het unieke ‘FUCK YOUTUBE’-shirt in de StukTV Webshop!

STEFANS’ STUNT SHOW
- vanaf 17 februari 2021, iedere woensdag om 17:00 uur op youtube.com/stuktv (18+)